Over ons

Gabes is een winkel in Schagen, Noord-Holland. In de winkel kun je terecht voor woondecoraties en cadeaus. Denk hierbij aan dienbladen, waxinelichten, vazen, kunstbloemen en seizoensdecoratie. Ons motto: het moet mooi én uniek zijn. Bij ons geen grote aantallen - wij gaan juist elke keer weer op zoek naar iets nieuws. De merken waaraan wij ons verbinden staan bekend om kwaliteit en kun je niet overal krijgen. Kortom: mooie producten om cadeau te geven én om te krijgen. Alle spullen worden bij aankoop feestelijk verpakt, zodat je altijd met een cadeau naar huis gaat.
 Bij Gabes kun je terecht voor:

  • persoonlijke benadering

  • kwalitatieve producten

  • realistische prijzen


Persoonlijk advies
Met onze spullen krijgt jouw huis in een handomdraai een gezellige en aangeklede uitstraling. In de winkel helpen wij graag "iets leuks" te vinden dat bij jouw stijl en inrichting past. Wil je graag de hele inrichting aanpakken? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een persoonlijk advies. Met een achtergrond in interieurontwerp kijken wij graag mee naar de indeling van de ruimte, het gebruik van materialen, meubels en verlichting. We gaan graag in gesprek over de wensen en maken dan een vrijblijvend voorstel voor een traject-op-maat.
 

Geschiedenis
Gabes is in 2006 opgericht door Gaby Klaassen. Met de winkel aan huis heeft zij de basis voor het bedrijf gelegd. Door de jaren heen is het assortiment uitgebreid, de winkel verplaatst naar het bijgebouw en is er een webshop geopend. Na 12,5 jaar hard werken heeft Gaby het stokje overgedragen aan haar dochter Lotte Klaassen. Per 1 november 2018 is Lotte de eigenaresse van de winkel en kunnen we ondertussen spreken van een waar familiebedrijf.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar via

06 - 51 60 68 65 en 
gabescadeaus@gmail.com